Hoe verwijder je jezelf of een gezinslid uit de Xbox Family-groep?

Xbox is een geweldige gameconsole waarmee jij, je vrienden en familieleden weer verbinding kunnen maken en verschillende games kunnen spelen. Xbox geeft je een levensechte ervaring tijdens het spelen van een game op Xbox. Xbox wordt geleverd met verschillende opwindende tools en functies waarmee gebruikers hun ervaring verder kunnen verbeteren. Je kunt ook een familiegroep maken op Xbox waarmee ouders en volwassenen de online kluis van een kind of tiener kunnen beheren. Als volwassene kun je beheren wie er in je gezinsgroep zit, je kunt kinderaccounts toevoegen en ook andere volwassenen aan de gezinsgroep toevoegen om ze toegang te geven tot een thuisconsole.

Het toevoegen van nieuwe leden aan een familiegroep op Xbox is een heel eenvoudig proces. Contact Met Xbox als je hulp nodig hebt bij het toevoegen van iemand aan je familiegroep.

Als u al een toegevoegd lid aan een familiegroep heeft gemaakt, kunt u deze ook gemakkelijk uit de groep verwijderen en hun verbinding onmiddellijk verbreken. Volg de onderstaande stappen in dit artikel om iemand uit de gezinsgroep op Xbox te verwijderen. We hebben ook de stappen genoemd die nodig zijn om jezelf uit de Xbox Family-groep te verwijderen, dus ga je gang en lees de onderstaande stappen als dat is wat je zoekt.

Stappen om uzelf of een gezinslid te verwijderen voor de Xbox Family-groep

Een gezinslid verwijderen uit de gezinsgroep op uw Xbox:

  • Meld u aan bij uw Xbox-console met de juiste accountgegevens.
  • Druk nu op de XBOX-knop van de console en open de GUIDE.
  • Kies hier de optie PROFIEL EN SYSTEEM en selecteer vervolgens de optie INSTELLINGEN.
  • Kies de ACCOUNT-optie op het volgende scherm en selecteer vervolgens FAMILIE-INSTELLINGEN.
  • Ga naar de optie BEHEER FAMILIELEDEN, selecteer deze en valideer uw autoriteit door de toegangscode in te voeren als daarom wordt gevraagd.
  • Kies het account dat u uit de gezinsgroep wilt verwijderen en selecteer VERWIJDEREN.
  • Selecteer VERWIJDEREN UIT FAMILIE om te bevestigen.

Jezelf verwijderen uit de gezinsgroep op je Xbox

  1. Meld u aan bij uw Microsoft-account en selecteer vervolgens de optie FAMILY VERLATEN om uzelf te verwijderen.

Kon je een gezinslid niet verwijderen uit de gezinsgroep op Xbox? Bellen Xbox ondersteunt het centrum en lost uw probleem in een mum van tijd op. We bieden in een mum van tijd informatieve handleidingen en constructieve oplossingen voor al uw Xbox-gerelateerde problemen. Bel ons op het Xbox-ondersteuningscentrum of praat snel met onze Xbox-ondersteuningsmedewerkers voor onmiddellijke hulp.

Lees ook deze blog: Hoe de meldingen voor uw LinkedIn-account direct beheren?

Leave a comment